Friday, 2 March 2012

brownies !

hyeeee jumaat come again ! sebenarnye post kali ni tade kne m'gne dgn hari ni iaitu hari jumaat pon..huhu ~
nak btau yg hari ni aqu try buad kek brownies..hihi.. ((:
ni pon aqu try yg instant punya je...beli tepung da siap tinggal masok kan bahan sikit pastu ikut jela arahan...nampak instruction macam senang...bole la kot kalau korang pon nak cuba buad...

nak buad nye korang just perlu tepung kek brownies ni.. ( aqu beli jenama nona ) jenama lain pon ade rase nye..then telur 2 bijik + 1/2 cup veget oil..


dekat belakang dia dah ade instruction
korang just follow je

topping nyer pulak just perlu coklat masak, (butter + cocoa powder) ---> xde pon tape kot


coklat ni korang masak sampai cair
then curah kat atas kek
siap !

sedang menanti kek siap..hoho
~ apela terjadi dgn kek aqu tuh ="= ~

2 comments:

k!eRa said...

untungla reti uat kek~~~ :D

k!eRa said...

untungla reti uat kek~~ :D